CHP'li Erol'dan Emeklilere Müjde!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlattı.

CHP'li Erol'dan Emeklilere Müjde!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve Parti meclisi üyesi Gürsel Erol, partisinin seçim vaatleri kapsamında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye sözü verildiğini hatırlatarak, aynı zamanda Elazığ'a yapılacak yatırımlar hakkında da projelerini anlatıyor. 

Genel Başkanları ve 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan Ramazan ve Kurban bayramlarında tüm emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi vaadleri, emeklilerin hayat standartlarının yükseltilmesi amacını taşıyor.

CHP'li Erol'dan Emeklilere Müjde!

EROL, ELAZIĞ İÇİN YOĞUN ÇABA SARFEDİYOR
41 yıl aradan sonra Elazığ'dan milletvekili seçilen Gürsel Erol, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve Elazığ halkına hizmet etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Milletvekili Erol, seçim vaatlerinde sadece emeklilere değil, genel olarak Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi için de birçok projeye imza atacağını açıkladı. Bu projeler arasında, şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin artırılması, altyapı ve ulaşım konularındaki sorunların çözülmesi gibi birçok konu yer alıyor.

ELAZIĞLILAR TARAFINDAN İLGİYLE KARŞILANIYOR
Gürsel Erol'un bu vaatleri, Elazığ halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor ve seçimlerde CHP'nin başarısına olumlu yönde etki etmesi bekleniyor.

CHP'li Erol'dan Emeklilere Müjde!