CHP'li Gürsel Erol, Elazığ'da Bir İlki Gerçekleştirecek

41 yıl aradan sonra ilimizden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olarak seçilen Gürsel Erol, yine bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor...

CHP'li Gürsel Erol, Elazığ'da Bir İlki Gerçekleştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin 1. yıl dönümü olması ve kentte bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili incelemeler yapmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazartesi günü Elazığ'a gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama protokolünde ise bir ilk olacak ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'da karşılamada yerini alacak.

“CUMHURBAŞKANININ ELAZIĞ’A GELMESİ ELAZIĞLILAR İÇİN ŞANSTIR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ'a gelmesinin Elazığlılar için büyük bir şans olduğunu belirten Erol şunları kaydetti;

* Çünkü Elazığ siyasi denkleminde bulunan siyasi figürler ilin belediye başkanı ve milletvekilleri ne yazık ki bu konuyu yeterince önemseyemedikleri için ve kendileri yeterince muhatap alınmadıkları için Elazığ'ın sorunları çözümsüz hale geldi.

* Sayın Cumhurbaşkanı inşallah burada doğru tespit ve izlenimlerde bulunur ve yaşanan sorunların çözümüne yönelik katkı verir diye düşünüyorum.

* Ben de bu sürece katkı vermek için Elazığ'da sayın Cumhurbaşkanını resmi karşılamak törenine katılacağım ve fırsat bulursam anlattığım konularla ilgili beklenti ve talepleri sayın Cumhurbaşkanına ileteceğim.