CHP Teşkilatından Erol'a Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol'a, Elazığ teşkilatına bağlı kadın, gençlik, il, ilçe ve belde teşkilatları tarafından destek geldi.

CHP Teşkilatından Erol'a Destek

    

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Teşkilatı tarafından, Milletvekili Gürsel Erol'a destek geldi.Milletvekili olarak seçildiği günden bugüne şehrin menfaatlerini ön planda tutan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol’a Elazığ örgütünden tam destek geldi.

41 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ’dan Milletvekili çıkarmasının Gürsel Erol’un başarısı olarak nitelendiren parti örgütleri bu başarının 14 Mayıs’ta da devam edeceğine inandıklarını  söylediler.

ELAZIĞ ÖRGÜTÜNDEN TAM DESTEK
Meclis kürsüsü başta olmak üzere her fırsatta Elazığ’ın menfaatlerini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden Milletvekili Gürsel Erol’a Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ il örgütünden tam destek geldi.

Elazığlıların sevgisine ve güvenine mazhar olan Erol’u bir dönem daha mecliste görmek isteyen vatandaşlar, Millet İttifakı’nın Elazığ’da güçlü bir oy alacağını da ifade ediyorlar.

ELAZIĞ BAKANLIK İSTİYOR
Millet İttifakı’nın Elazığ'da büyük bir başarı sergileyeceğini ifade eden vatandaşlar, yıllardır Elazığ’ın bakana hasret kaldığını belirterek, 14 Mayıs’ta bu özlemin sona ereceğine inandıklarını da sözlerine ekliyorlar.

CHP Teşkilatından Erol'a Destek