Demirbağ, Meydan Ailesini Yalnız Bırakmadı

İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden Elazığlı Yusuf Meydan ile 9 yaşındaki kızı minik Ecrin Meydan'ın Adana'da ki taziyelerine katılan başsağlığı dileğinde bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ 'Türkiye'yi terörle dize getirmek isteyenler bilmeli ki, devletimiz terörle, eli kanlı terör örgütleriyle mücadelesini eskiden olduğu gibi kararlı ve emin adımlarla sürdürüyor ve sürdürecektir. Aziz milletimizin başı sağ olsun' dedi.

Demirbağ, Meydan Ailesini Yalnız Bırakmadı

Adana’da ikamet eden Merhum Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin Meydan için Adana’da ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Elazığ ve Türkiye’yi yasa boğan Baba Meydan ve Minik Ecrin, son yolculuğuna uğurlanırken, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, Adana’da Meydan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Meydan ailesine baş sağlığı dileklerini ileten Milletvekili Zülfü Demirbağ, teröre lanet okudu.

Taziyeye Milletvekili Demirbağ ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti Adana Milletvekili de katıldı.

Demirbağ, Meydan Ailesini Yalnız Bırakmadı