Demirci'den Minik Berat'a Ziyaret

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremleri sonrası beraberinde 10 ilde yıkımlar oldu. Enkazda on binlerce kişi hayatını kaybederken on binlerce kişi de yaralandı Depremin hemen ardından yurt içi ve yurt dışında yardım seferberliği başlatıldı.

Demirci'den Minik Berat'a Ziyaret

Elazığ’dan da vatandaşlar komşu il Malatya olmak üzere depremin yaşandığı her ile yardım malzemesi göndermeye devam ederken depremzede vatandaşlara kıyafetlerini, oyuncaklarını ve karne hediyesi 50 TL’yi gönderen ve yazdığı notla minik Muhammed Berat görenleri duygulandı.

Yazdığı notla vatandaşları duygulandıran 8 yaşındaki Minik Muhammed Berat Ekinci’yi, ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ziyaret etti.

"YAŞI KÜÇÜK, YÜREĞİ BÜYÜK"
Muhammed Berat’ı ziyaret eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Veysel Demirci gerçekleştirdiği ziyaretin ardından şöyle konuştu; “Yaşı küçük yüreği büyük hemşehrimiz Muhammed Berat Ekinciyi ziyaret ettim. Muhammed Berat’ın depremzede kardeşlerimize gönderdiği mektup beni çok duygulandırmıştı. Mektubu görünce ekip arkadaşlarıma hemen Muhammed Berat’ı bulalım, bizde küçük kardeşimizi ziyaret edelim dedik. Muhabbed Berat çok büyük bir yüreğe sahip. Kendisiyle konuşunca da bunu çok iyi anladım. Muhammed Berat’ın ailesine böyle güzel, vatanına milletine bağlı bir çocuk yetiştirdiği için çok teşekkür ederiz. Muhammet Berat gibi binlerce kardeşimizin destekleriyle yaralarımızı hep beraber saracağız. Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin.”