Demirci'nin Babası Muhtar Oldu

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci'nin babası Mehmet Ali Demirci 84 yaşında Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı olan Ziver Köyü Muhtarlığına seçildi.

Demirci'nin Babası Muhtar Oldu

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci'nin babası Mehmet Ali Demirci 84 yaşında Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı olan  Ziver Köyü Muhtarlığına seçildi.

Palu ilçesine bağlı Ziver Köyü Muhtarı olarak seçilen Demirci yaptığı açıklamada; “Ziver Köyü Muhtarlığına aday olduğum günden bu zamana kadar beni destekleyen ve yanımda olan aileme, akrabalarıma ve köylülerime sonsuz teşekkür ediyorum. Yaşım gereği en yaşlı muhtarlar arasında olabilirim fakat hizmet konusunda her zaman elimden gelen hizmeti köyüme ulaştıracağım. Köylülerim emin olsun ki; hizmet aşkı ile her türlü eksikliği giderip en güzel çalışmaları köyümüze getireceğim. Ziver Köyümüzü hak ettiği şekilde yöneterek, köy sakinlerinin istekleri doğrultusunda birebir istişare yöntemi ile hizmetler yapılacak. Ziver Köyü, eksiklikleri unutacak yeni ve en güzel hizmetlerle bilinecek” dedi.

Demirci'nin Babası Muhtar Oldu