Detay Dergisi 32. ci Sayısı Okurlarıyla Buluştu

Elazığ'da haber, siyaset, sağlık, kültür ile birçok konunun ele alındığı ve şehrin en çok okunan dergisi olan Detay Dergisi, 32. ci sayısı okurlarıyla buluştu...

Detay Dergisi 32. ci Sayısı Okurlarıyla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın en uzun soluklu dergisi Detay Dergisi, 32'nci sayısı çıktı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile özel söyleyişinin kapak konusu olduğu dergide iç sayfalar ve tasarımlar ile göz doldururken her ay düzenli olarak çıkması da okuyucunun takdirini kazanmaya devam ediyor.

DERGİ, 48 SAYFA İÇERİĞİYLE GÖZ DOLDURUYOR
İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği, Genel Yayın Yönetmeliğini ise Erdal Akarsu'nun yaptığı haber aktüel dergisi Detay, 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 32’nci sayısında, şehirde gerçekleşen kültürel etkinlikler,  AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ile söyleşi yer alıyor.

"NİCE SAYILARDA BULUŞMAK ÜZERE"
Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Yine güzel bir sayı ile okurlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 32’nci sayımızda AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ’a kazandırılan yatırımların konuşulduğu söyleşide Milletvekili Demirbağ oldukça önemli bilgiler paylaştı. Yine bu sayımızda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kültürel ve sosyal projeler yeni sayımızda yer aldı. Elazığ Hipodromu’nda yapılan yeni çalışmalarda 32’nci sayımızda okuyucularımıza sunuldu. Her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nice sayılarda buluşmak dileğiyle.”