DEVA Partisinde Başvurular Başladı

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 2023 seçim takvimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisinde Başvurular Başladı

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal parti binasında 2023 seçim takvimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kangal, demokrasi mücadelesinde kendileri ile birlikte yol yürümek isteyen milletvekili aday adaylarını en geç 20 Mart’a kadar başvuru yapmaya beklediklerini söyledi.

"BAŞVURULAR İNTERNET ORTAMINDA YAPILABİLECEKTİR"
Başkan Mehmet Kangal, “14 Mayıs 2023; 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak isteyen, demokrasi mücadelesinde bizlerle birlikte yol yürümek isteyen DEVA Partisi’nin ilke ve değerleri doğrultusunda millete hizmet yolculuğuna katılmak isteyen vatandaşlarımızı en geç 20 Mart saat 17.00’a kadar başvuru yapmaya bekliyoruz. Yapılacak başvurular il binamızda bizzat genel merkez seçim işleri başkanlığımıza ya da internet ortamı üzerinden basvuru.devapartisi.org.tr adresi üzerinden gerekli evrakları temin etmek suretiyle başvuru yapabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

"BAŞVURU ÜCRETİ ELAZIĞ'DA BİN TL"
Başvuru ücretleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Kangal, “Vatandaşlarımızın demokrasi mücadelesine katılımını sağlamak üzere, tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere deprem illerimiz hariç; genel olarak 5 bin lira, kadınlarımız ve gençlerimize yönelik ise 2 bin 500 lira olarak belirlenmiştir. Tabi deprem bölgelerine pozitif bir ayrımcılık sağlanmıştır, ilimizde buna dahildir. İlimizde ise temsili olarak deprem bölgesi olması hasebiyle bin lira olarak belirlenmiştir. Bu sürecin başta ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlı sonuçlar doğurmasını ben buradan temenni ediyorum ve başvuru yapacak yol arkadaşlarımıza da çıktıkları yolda şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

DEVA Partisinde Başvurular Başladı