Deva Partisinden, Elazığ Yeni Haber'e Ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri, haber sitemizi ziyaret etti.

Deva Partisinden, Elazığ Yeni Haber'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nihal Aydın, Merkez İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri haber sitemizi ziyaret etti.

DAĞHAN “GENİŞ KATILIMLI BİR İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirten İl Başkanı Murat Dağhan, “Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın teşrifleriyle geniş katılımlı bir il kongresi ardından ise Ankara’da büyük kongremizi gerçekleştirdik.  Yaptığımız kongre sonucu yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızla birlikte ilimizde bulunan basın kuruluşlarımıza iadeyi ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bugünde ilimizin en fazla takip edilen haber sitelerinden biri olmayı başaran elazigyenihaber.com’u ziyaret ederek, başta İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci kardeşim olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

BAHÇECİ “BAŞKAN DAĞHAN VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade eden Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Erhan  Bahçeci, Deva Parti Elazığ Başkanı Murat Dağhan’a ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.