Dinç, Erdoğan İçin Destek İstedi

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Aziz Dinç, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla seçimi kazanması için başlattığı destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Dinç, Erdoğan İçin Destek İstedi

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlattığı destek ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Av. Aziz Dinç, yürüttüğü kampanya çerçevesinde Haberkent, Günışığı ve Günebakış Gazetelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verilmesi yönünde sürdürdüğü çalışmayı anlattı. 

Dinç, Erdoğan İçin Destek İstedi

ESNAFLARDAN BÜYÜK TAKDİR TOPLADI
Av. Aziz Dinç, daha sonra Kuyumcular çarşısını gezerek esnaflardan ve vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istedi. Dinç, ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesi için gerekçeli nedenleri anlatan broşürleri dağıttı.Dinç’in özverili ve örnek davranışı vatandaşlardan ve esnaflardan büyük takdir topladı. 

BÜRÜŞLER, ŞEHRİN DÖRT BİR YANINA DAĞITILDI
Öte yandan, Av. Aziz Dinç’in kendi imkanlarıyla bastırdığı binlerce broşür, dört kişilik ekip tarafından şehrin dört bir yanına dağıtıldı. Dinç’in seçim gününe kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

Dinç, Erdoğan İçin Destek İstedi