Drone Eğitimleri Tamamlandı

Elazığ TSO Akademi ile HUMA Danışmanlık ve Eğitim Ltd.Şti. ile yapılan işbirliği ile Drone Eğitimi Verildi.

Drone Eğitimleri Tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22-25 Haziran tarihlerinde Elazığ TSO Konferans Salonunda 4 gün süren eğitimler kapsamında 19 katılımcıya Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı İHA-1 sınıfı DRONE ehliyeti verildi.

Arslan: Drone teknolojisi gün geçtikçe elzem hale geliyor
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Akademi’nin Üyelerin ve toplumun bir çok alandaki ihtiyaç ve beklentilerine karşılık vermek için önemli çalışmalar yaptığını ifade etti. Başkan Arslan değerlendirmesinde; “Günden güne gelişen Drone’lar ile gelinen noktada ağaç ekiminden, 3D modellemeye, yüzey haritalamadan, parselasyon çalışmalarına, kadastro ve tapu hizmetlerinden, planlı yapılaşmaya kadar birçok alanda ciddi derecede faydalanılıyor. Bizler de üyelerimize Elazığ TSO Akademi aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz eğitim neticesinde 19 katılımcımızı İHA-1 Sınıfı Drone ehliyetlerine kavuşturduk. Sonraki eğitimlerde katılımın çok daha fazla olacağını düşünüyorum. Eğitimlere katılan ve ehliyetlerini alan katılımcılara hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.


Çalışkan: Elazığ’daki ilgi bizi çok memnun etti.
HUMA Academy Lojistik Çözümler Direktörü/Eğitmen T.Burak Çalışkan Elazığ’da gerçekleştirdikleri eğitime olan ilginin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek “Elazığ TSO Üyelerinin Drone teknolojisinin bilincinde olduğunu gördüm, bu da bizleri çok memnun etti. Eğitimlere katılan ve ehliyet almaya hak kazanan katılımcılarımıza iş hayatlarında bu eğitimin yararlı olmasını umuyorum. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bey’e ve Elazığ TSO çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum, en kısa sürede tekrar Elazığ’a gelmek istiyoruz” dedi.