EBMC'den Coşkulu Gece

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti tarafından her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen gazetecilerle buluşma gecesine yoğun katılm sağlandı. İlimizin her kesiminden katılımın olduğu programda Başkan Nafiz Koca tarafından Elazığ Basın ve Medya Cemiyetinin yıl içerisinde düzenlemiş olduğu faaliyetler anlatıldı.

EBMC'den Coşkulu Gece

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği düzenlendi.

Geceye İlimiz Milletvekilleri; Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Gürsel Erol, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile siyasi parti il ve merkez ilçe başkanları, STK temsilcileri, akademisyenler ve iş adamları katılım sağladı.

"BİR NAFİZ KOCA KLASİĞİ"
 "Bir Nafiz Koca Klasiği" formatında gerçekleşen gecede açılış konuşmasını yapan EBMC Başkanı Nafiz Koca katılım gösteren herkese teşekkür etti. Elazığ’ın zor bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Koca, bu zor şehirde bürokrat olmak da zor, esnaf olmak da zor, iş adamı olmak da zor ama en zoru gazeteci olmak diyerek yüreğiyle gazetecilik yapan tüm gazetecilere selam olsun, dedi.

Her yıl düzenlenen etkinliklerde katılan protokol isimlerinden gazeteciler için çalışmalar istediklerini belirten Koca daha önce bu kapsamda basın müzesini yapılması, vefat eden gazetecilerin isimlerinin yaşatılması gibi önemli hizmetlerin gerçekleştiğini söyledi, katkısı için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerini iletti.

GECEDE PLAKET TAKDİMİ YAPILDI
Yoğun katılımın sağlandığı gecede plaket takdimi de yapıldı. Elazığ’a hizmet ve katkılarından ötürü Anadolu Ajans editörü Suat Öztürk, İhlas Haber Ajansı editörleri Mücahit Kantarcıoğlu, Rıdvan Yeşilırmak, SGK İl Müdürü Sıtkı Erman, İl Milli Eğitim Mehmet Yiğit, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve TRT’nin türkü yarışmasında birinci olan hemşehrimiz sanatçı Ahmet Turhan’a plaket takdimleri yapıldı.

EBMC'den Coşkulu Gece