Elazığ'a Atanan Başsavcıdan Dikkat Çeken Paylaşım!

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yayınlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Karaşit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti...

Elazığ'a Atanan Başsavcıdan Dikkat Çeken Paylaşım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde HSYK tarafından yayınlanan atama kararnamesi ile ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Osman Köse Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken,  Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit'te Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı.

Başsavcı Karaşit, ilimize atanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı paylaşım Elazığlılar tarafından takdirle karşılandı. 

'Şehitler diyarından, Gakgoşlar diyarına' sözlerinin yer aldığı paylaşıma birçok Elazığlı yorum yaparak yeni Başsavcı Karaşit'e hoşgeldin mesajlarıyla cevap verdi. 

Başsavcı Karaşit yaptığı paylaşımda; 'Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2021  ana kararnamesi ile, Şehitler Diyarı Çanakkale’den Gakkoşlar Diyarı Elazığ’a tayin olduk. Allah mahcup etmesin. Bu vesile ile HSK başkan ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum.' ifadelerini kullandı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Köse'yi tebrik ediyor, yeni göreve başlayacak olan Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit'e başarılar diliyoruz...

İŞTE O PAYLAŞIM