Elazığ Belediyesinden Karla Mücadelede Etkin Çalışma

Elazığ Belediyesine bağlı ekipler, dün akşamdan itibaren şehir genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte sabahın ilk saatlerine kadar aralıksız bir şekilde karla mücadele çalışmaları gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesinden Karla Mücadelede Etkin Çalışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte teyakkuz halinde bulunan ekipler özellikle şehrin yüksek ve eğimli mahallelerinden olan Harput, Çaydaçıra, Cumhuriyet, Yıldızbağları, Zafran ve Abdullahpaşa da anlık müdahalelerde bulundu.

Gece boyunca sürdürülen çalışmaların ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte karla mücadele ekipleri tarafından yaya trafiğinin yoğun olduğu bulvar ve caddeler başta olmak üzere kaldırım, üstgeçit, otobüs durakları ve meydanlarda önce kar küreme çalışması, ardından da buzlanmaya karşı solüsyon uygulaması gerçekleştirildi.

“7/24 TEYAKKUZ HALİNDE OLACAĞIZ” 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kış şartlarının etkili olduğu bu günlerde kar yağışı ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi. 

Açıklamada, vatandaşların mevsimsel koşullardan olumsuz şekilde etkilenmemesi için belediye ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olacağı ve şehrin her noktasında etkin kar çalışmaları gerçekleştireceği belirtildi.