Elazığ'da Başkan Karakuş Başarısı!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine atandıktan bu yana sürekli vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren ve yaptığı açıklamalarla şehrin gündemini belirleyen Avukat Erhun Karakuş, adını Elazığ'ın en aktif siyasi parti il başkanları arasına yazdırmayı başardı...

Elazığ'da Başkan Karakuş Başarısı!

Yaptığı açıklamalarla Elazığ'da gündemi belirleyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, şehrin en aktif siyasi parti başkanları arasında yer alarak, gönüllere girmeyi başarıyor.

Göreve atandıktan bu yana sürekli vatandaşlarla içiçe olmayı başaran ve şehrin problemlerini her zaman dile getiren Başkan Karakuş, Elazığlı vatandaşlar tarafından büyük teveccüh görüyor.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR
Özellikle 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8'lik depremin ardından şehirde yapılan TOKİ konutlarının sıkıntıları ile Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan rezervlerin işletilmesi ve tesislerin ilimizde yapılması konularını işleyerek, sürekli gündeme taşıması bir yandan vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, bir yandan da Yeniden Refah Partisinin Elazığ'da isminin duyurulmasında etkili oluyor.

ŞEHİRDE ADINDAN SIKÇA BAHSETTİRİYOR
Yaptığı teşkilat içi çalışmalarıyla da adından sıkça bahsettiren Başkan Karakuş, göreve gelmeden önce birçok ilçede teşkilatı bulunmayan Yeniden Refah Partisinin, Elazığ'da 10 ilçesinde teşkilatlanmasını oluşturarak böylelikle şehirde en aktif siyasi parti il başkanları arasında yerini almayı başardı.

Elazığ'da Başkan Karakuş Başarısı!