Elazığ'da Doktora Silahlı Saldırı

Elazığ'da özel bir ahstanede görev yapan Doktor O.K, şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından önce silahla tehdit edilip ardından darp edildi. Zanlının Beynimdeki çipi çıkart, takip ediliyorum dediği kaydedildi.

Elazığ'da Doktora Silahlı Saldırı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da özel bir hastanede görev yapan doktora şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. 

Edinilen bilgiye göre, nöroloji uzmanı Dr. O.K'nın daha önce hastası olduğu öğrenilen S D., yeniden tedavi amaçlı hastaneye geldi. Tedavi için odaya giren S. D.,  Dr. O.K'a daha önceden geldiğinde beyninin içinde bir çipin olduğunu ve onun çıkartılmasını istediğini belirtti. Beyninde herhangi bir şeyin olmadığını kabul etmeyen ve beyninde çip olduğunu ısrarla vurgulayan S. D., doktoru tehdit ederek, "Eğer beynimdeki çipi çıkartmazsanız belimdeki silahta bulunan mermileri ağzına boşatırım" deyip hocayı tehdit etti.

Tehdidin ardından hocayla kavgaya tutuşan şahıs, güvenlikçiler tarafından etkisiz hale getirildi. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler, doktora saldıran vatandaşı yakalayarak karakola götürdü.