Elazığ'da Eczaneler Hangi Saatlerde Hizmet Verecek?

İçişleri bakanlığının valiliklere gönderdiği 'Sokağa çıkma kısıtlamaları' konulu genelge kapsamında yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 21:00-05:00,hafta sonu Cuma 21:00'den pazartesi 05:00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Elazığ'da eczanelerin kısıtlama saatleri de dahil olmak üzere hizmet vermeye devam edecek.

Elazığ'da Eczaneler Hangi Saatlerde Hizmet Verecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23.Bölge Elazığ Eczacı Odasına bağlı eczanelerimiz yaklaşık 1 yıldan beri devam eden pandemi ortamında 1. Basamak sağlık kuruluşu olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Elazığ Eczası Odası; covid-19 nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulanacağı yeni dönemde mesai saatlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmediğini açıkladı.

Hafta içi sabah 08:30-akşam 18:00 arası ve Cumartesi sabah 08:30 öğlen 13:00 arası tüm eczaneler görevlerinin başında olarak hizmet verecekler.

Belirtilen saatler dışında ise Elazığ’da, nöbet hizmeti 4 eczane tarafından kesintisiz olarak sürdürülecek.

“TÜM DÜZENLEMELERİ YAPMAKTA VE SÜRECİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ”

23.Bölge Elazığ Eczacı Odası Genel Sekreteri tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ Eczacı Odası olarak tüm vatandaşlarımızın 7 gün 24 saat boyunca ilaca kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde erişebilmeleri için gerekli olan tüm düzenlemeleri yapmakta ve süreci yakından takip etmekteyiz. Tüm vatandaşlarımıza duyurur ve sağlıklı günler dileriz” dedi.