Elazığ'da Nazırlı Farkı!

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Elazığ'dan aday gösterilen ve ilimizden Milletvekili olarak seçilen Mahmut Rıdvan Nazırlı, şehir siyasetinde farkını göstermeye başladı...

Elazığ'da Nazırlı Farkı!

İlimizden Milletvekili Adayı olarak gösterilen ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Milletvekili seçilen Mahmut Rıdvan Nazırlı, şehir siyasetinde izlediği yolla farkını şimdiden göstermeye başladı.

SİYASETTE ÖZLENEN BİR TABLOYA İMZA ATACAK!
Aday Adaylığı döneminde kendi menfaatleri doğrultusunda bir takım kişiler tarafından kamuoyunda istenmeyen adam olarak ilan edilmeye çalışılan ve Milletvekili olarak seçildiği bir kaç gün içerisinde tüm bu söylemleri boşa çıkararak, başta Türk Hava Yolları Elazığ İl Müdürlüğünün Malatya'ya bağlanması konusu olmak üzere anında refleks gösterip müdürlüğün ilimizde kalmasını sağlayarak şehrin sorunlarına kayıtsız kalmayan Milletvekili Nazırlı, Elazığ siyasetinde özlenen bir tabloya imza atmaya hazırlanıyor.

Milletvekili Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; AK Parti Milletvekilleri ile Cumhur İttifakı ortağı MHP Milletvekili Semih Işıkver ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'la beraber Elazığ'daki resmi kurumların bilgilendirme toplantılarını yapacaklarını duyurdu. 

Elazığ'da Nazırlı Farkı!

ELAZIĞ'DA BİR İLK!
Elazığ'da ilk olarak yapılacak olan bu toplantılara CHP'li Gürsel Erol'u da davet ettiğini açıklayan Milletvekili Nazırlı paylaşımında; "Tevdi ettiğiniz görevin gereği olarak Ankara'daki görüşmelerin akabinde Türkiye Yüzyılı'nda Elazığ'ı merkeze alma hususunda çalışmalarımıza hızlı şekilde başlıyoruz." dedi.

Nazırlı paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "İlk olarak Elazığ'daki kurumlarımızın bilgilendirme toplantıları ile başlayacağız. Bu toplantılarda Cumhur İttifakı bünyesinde AK Partili Milletvekilleri olarak bizler, MHP Milletvekili Semih Işıkver ile katılım sağlayacağız. Ayrıca Cumhurbaşkanımız'ın tüm siyasi partilere ve toplumumuzun her bir kesimine hitap ettiği gibi "Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edelim" çağrısına binaen CHP Milletvekili Gürsel Erol' da davet edilmiş ve kendisi katılacağını iletmiştir."

NAZIRLI, İLÇELERİ İHMAL ETMEYECEK
Öte yandan Milletvekili Nazırlı paylaşımında, her hafta farklı bir ilçe turuna çıkacağını da belirterek; "seçim öncesinde planladığım "her hafta farklı bir ilçe turu"na Cumartesi günü başlayacak ve sizleri çayımızı içmeye davet edeceğim. Baskil'den "Bismillah" diyeceğiz. Zaman ve yer bilgilerini sosyal medya üzerinden paylaşacağım. Elazığ'ı el birliği ile parmakla gösterilen ve herkesin "Elazığlı olmak ayrıcalıktır" dediği bir seviyeye getirmek için çalışacağız." dedi. 

Elazığ'da Nazırlı Farkı!