Elazığ'da Sürpriz Başvuru!

AK Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvurularının son gününde ilimizin sevilen iş kadınlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'ın başvurusu şehirde heyecan uyandırdı...

Elazığ'da Sürpriz Başvuru!

AK Parti'de Milletvekili aday adaylığı müracaatları sona erdi. Müracaatların sona ermesine yakın saatlerde ilimizin sevilen iş kadınlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'ın, AK Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapması şehirde heyecan yarattı.

Yaptığı yatırımlar ile şehrin ekonomik gelişimine ve iş istihdamına büyük katkılar sağlayan Prof. Dr. Yasemin Açık'ın ilimizden milletvekili olmak için aday adaylığına başvurması şehir genelinde büyük heyecan uyandırdı. 

BAŞVURUSU KAMUOYUNDA MEMNUNİYET OLUŞTURDU
Geçmişte AK Parti'den aday adayı olarak siyasete giren, listeye girmemesine rağmen hiç bir zaman partisine küsmeden yoluna devam ederek, gerek televizyon kanalları gereksede medya kuruluşuna bağlı diğer yayın organlarıyla beraber, özellikle 15 Temmuz Darbe sürecinde ilk anda meydana inerek yaptığı yayınlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere toplumun tüm kesiminden takdir toplayan Kanal Fırat - Kanal E Televizyonlarının Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın başvurusu Elazığ kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. 

"YOLUN HEP AÇIK OLSUN"
Başvurusunu değerlendiren Elazığlı vatandaşlar; "İlimizdeki yatırımları yanında değişik şehirlerdeki ticari faaliyetleri ile önemli projeleri hayata geçiren Prof. Dr. Yasemin Açık'ın girişimciliği, kamudaki tecrübeleri ve özel sektördeki deneyimlerini birleştirerek ilimiz adına da önemli projeleri hayata geçirecek vizyoner bir isim olarak görmekteyiz. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Hocamızın yolu hep açık olsun" dediler. 

Elazığ'da Sürpriz Başvuru!