Elazığ'da Temayül Yoklaması Yapılacak!

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti Elazığ Teşkilatı ilimizde aday olacak kişilere yönelik temayül yoklaması yapacak...

Elazığ'da Temayül Yoklaması Yapılacak!

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde,  ilimizde AK Parti'den aday adayı olacak kişilere yönelik temayül yoklaması yapılacak.

E-TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK
Buna göre, ilimizden milletvekili aday adayı başvurusu yapan kişilere yönelik AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından, 19 Mart 2023 tarihinde e-temayül yoklaması yapacak.

Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl ilk defa uygulayacakları e-temayül yoklaması, 19 Mart 2023 tarihinde saat; 10.00 ila17.00 saattleri arasından internet üzerinden açılan sistemle gerçekleştirilecek.

MÜRACAATLAR ELEKTRONİK ORTAMDA ALINACAK
Öte yandan aday müracaatlarını elektronik ortamda alacaklarını açıklayan AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, elektronik ortamda müracaat almaya, ilk kez geçen dönem, mahalli idareler seçimlerinde başladıklarını, bu sefer milletvekili seçiminde de bunu uygulayacaklarını söyledi.