Elazığ'da Yurt Sorunu Yok!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kredi ve Yurtlar Kurumu yerleştirmelerinin ardından açıklamalarda bulunarak 'Elazığ'ımızda yurt sorunu yok' dedi.

Elazığ'da Yurt Sorunu Yok!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kredi ve Yurtlar Kurumu yerleştirmeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Elazığ'da yurt sorununun olmadığını belirtti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenci yerleştirme sonucu açıklandı. Açıklanan sonuçlarla birlikte Elazığ’da yurtların tamamı doldu. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yurtlarla ilgili açıklama yaptı.

"YEDEKTE ŞU ANDA ÖĞRENCİMİZ KALMADI"
Milletvekili Demirbağ açıklamasında, “Elazığ’ımızda öğrenim gören ve KYK Yurtlarına başvuruda bulunan bütün öğrencilerimiz yurtlarımıza yerleştirildi. Yedekte de şu an için öğrencimiz kalmadı. Bununla birlikte artık yıl yani sınıf tekrarı yapan, herhangi bir başvuruda bulunmamış ya da ilçelerde yurt başvurusu yapmamış öğrencilerimiz için de eğer talepte bulunurlarsa onları da Gençlik ve Spor il Müdürlüğü olarak misafir öğrenci olarak kabul edeceğiz. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetimize, Bakanlığımıza ve İl Müdürlüğümüze destekleri ve emekleri için şükranlarımı sunuyor, bu vesile ile yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, eğitimcilerimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ'da Yurt Sorunu Yok!