Elazığ Ekibinden YÖK'e Çıkarma

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Milletvekili Semih Işıkver, YÖK Başkanı Erol Özvar'ı ziyaret etti.

Elazığ Ekibinden YÖK'e Çıkarma

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Milletvekili Semih Işıkver, YÖK Başkanı Erol Özvar’ı ziyaret etti.

Ziyarette kamuoyunda sıkça gündeme gelen Palu Meslek Yüksekokulunun açılması konusunu YÖK Başkanı Özvar'a ileten Cumhur İttifakı Milletvekilleri, Hukuk Fakültesi ve Ziraat Fakültesi ile Fırat Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanda yapabileceği çalışmalar ve tanıtımı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 "ZİYARETTE PALU MYO KONUŞULDU"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkapı; "Cumhur İttifakı Milletvekillerimizle birlikte, yükseköğrenim alanında Elazığ'ımıza değer katacak projeleri ve devam eden çalışmaları ele almak üzere YÖK Başkanımız Sayın Erol Özvar'ı makamında ziyaret ettik.  Ziyaretimizde Palu Meslek Yüksekokulu , Hukuk Fakültesi ve Ziraat Fakültesi başta olmak üzere; Elazığ'ımızın eğitim altyapısını daha da güçlendirme yönünde atılacak adımları konuşma imkanı elde ettik.  YÖK Başkanımıza gösterdikleri misafirperverlik için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.