'Elazığ İçin Yardım Vakti' Kampanyası

Elazığ'da Üniversite öğrencilerin sosyal medya'da yürüttüğü 'Elazığ İçin Yardım Vakti' kampanyasında topladıkları kırtasiye malzemelerini ihtiyacı olan öğrencilere verildi.

'Elazığ İçin Yardım Vakti' Kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya üzerinden yürütülen “Elazığ İçin Yardım Vakti” kampanyası ihtiyaç sahibi çocuklara umut oluyor. “Elazığ İçin Yardım Vakti” topluluğuna gönül verenler kırtasiyelerde oluşturulan yardım havuzları için Elazığlı vatandaşların desteğini bekliyor. 

 “Elazığ İçin Yardım Vakti” topluluğu gönüllüsü İbrahim Ersöz yaptığı açıklamada, “Geçen yıl kırtasiyemizde 150 çocuğa ulaştık. Bu yıl inşallah daha yüksek bir rakam bekliyoruz. Elazığ’da duyarlılık gerçekten çok fazla. Ama Elâzığ insanı kime yardım yapılacağını bilmiyor. Bu noktada bizim kutumuza bir silgi bile atan insanı biz muhakkak dağıtıma bekliyoruz. Sosyal medyada Elazığ İçin Yardım Vakti sayfasını takip edip mesaj yoluyla bize ulaşırlarsa beraber gidip dağıtacağız. Bir silgi atan kişi bile gelsin beraber dağıtalım”dedi.

Ersöz, “Topluluk olarak bir başkan sıfatımız yok, bir temsilci sıfatımız yok herhangi bir şekilde. Ben de diğer arkadaşlar gibi gönüllüyüm. Yaklaşık bir 150-160 kişi civarındayız. Aktif olarak çalışan 20 arkadaşımız var. Topluluk olarak Harput kırtasiyeye geldik, konuştuk. Böyle bir kampanyamız vardı sunduk ve sağ olsunlar onlarda çok destek oldular. Askıda ekmek kültürünü biz askıda kırtasiye olarak biz yansıtmak istiyoruz. bu çalışma bazında buraya bir kutu yerleştirdik. Alışverişlerini yapan vatandaşlarımız aynı zamanda isterlerse ihtiyaç sahibi çocuklarımız için buraya bir kalem, bir silgi bırakabilirler. Bu noktada biz en son toplayacağız ve Harput Kırtasiye eksiklikleri tamamlayacak inşallah. Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtımını yapacağız”dedi.