Elazığ Protokolünden Yılbaşı Mesaisi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, 2023 yılında Polis ve Jandarma uygulama noktalarını ziyaret ettiler.

Elazığ Protokolünden Yılbaşı Mesaisi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ile birlikte 2023 yılının ilk dakikalarında vatandaşların güvenliği için görevi başında olan kahramanlarımızı ziyaret edecekler. Vali Toraman ve beraberindekiler İlk olarak Hankendi Jandarma Yol Uygulama Noktası ziyaret ettiler.

"VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ BİR HİZMET SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Elazığ Valisi Dr. Toraman, “İnşallah 2023’e yarın itibariyle girmiş olacağız. Bizim için çok anlamlı bir yıl. Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. Yılına tekabül ediyor. Atalarımız Cumhuriyet’imizin ilelebet yaşaması için bizlere emanet ettiler. Gururluyuz, mutluyuz. Ecdadımıza layık olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ikinci yüz yılı Türkiye yüz yılı ilan etti. Türkiye bugün ulaştığı nokta itibariyle dünyada siyasete yön veren etki eden güçlü bir ülke olarak ikinci yüz yılda da bu etkinliğini devam ettirecek inşallah. O yüzden çok çalışıyoruz. 2022 yılında ilimizin problemlerini çözmek için gayret gösterdik. Kronikleşmiş pek çok problemi çözüme kavuşturduk. 2023 yılında da ilimizin kalkınması için, vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak için çalışacağız. Bu günlerde vatandaşlarımızın huzuR içinde günlerini geçirmesi için çalışan personelimiz var. Kolluk kuvvetlerimizde bunlardan bir tanesi. Şu anda uygulama noktasındayız. Emniyet personelimiz vazifelerinin başındalar” ifadelerini kullandı. ŞERİFOĞULLARI:

"ŞEHRİMİZİ GÜZEL YERLERE GETİRMEK ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimiz adına kıymetli hizmetlerin hayata geçirildiği bir yılı geride bıraktık. Yeni heyecanla yeni yıla başlıyoruz. Türkiye 100 yılı mottosuyla bu yıla adım atıyoruz. Yerli ürünlerimizle, doğalgaz, petrol rezervimizle Türkiye yüz yılına daha emin adımlarla giriyoruz. Daha fazla çalışarak, daha fazla gayret ederek ilimiz ve ülkemiz için çalışacağız. Bizler yerelde hemşehrilerimizin taleplerini giderebilmek adına kültürden sanata, altyapıya kadar her türlü çalışmalar yapıyoruz. 2023 yılının Türkiye yüz yılın olmasının yanı sıra ilimizin de yüz yılı olacağına inanıyoruz. Harput’ta yaptığımız çalışmalarla, millet bahçelerimizle, parklarla birlikte şehrimizi daha müreffeh bir şehir olması için çalışıyoruz ve çalışacağız. Birliktelikle birlikte şehrimizi güzel yerlere getirmek adına çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.