Elazığ STK Platformu Basınla Buluştu

STK Platformu Dönem Sözcülüğüne seçilen Ergün Aslan, düzenlediği basın toplantısında, Elazığ'ın geleceği ile ilgili sistemde yeterince yer alamadıklarını ve bu algıyı yok edeceklerini söyledi

Elazığ STK Platformu Basınla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun 2021 yılı Dönem Sözcülüğüne seçilen Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Ergün Aslan basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısına, ilimizde görev yapan basın temsilcilerinin yanısıra STK Platformu yürütme kurulu üyeleri seçildi.

STK Platformu Dönem Sözcüsü, Elazığ için neler yapılabilir konusunda istişare edeceklerini söyledi.

Aslan, STK Platformunun güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirterek, Elazığ’ın siyaseti ve geleceği ile ilgili sistemde yeterince yer alamadıklarını kaydetti. Çalışma gruplarına hazırladığı projeleri sunacağını belirtti.

ASLAN: BU ŞEHRE 200 TANE PROJECİ YETİŞTİRECEĞİZ

Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Ergün Aslan, “23 tane çalışma grubumuza proje sunmayı ve çalışma grubumuzdan proje almayı düşünüyoruz. Yapmak için yıllardır uğraşıyorum ben ilin geleceğini ışık tutacak ilin bundan sonraki süreçte önünü açacak bir sürece girebilmemiz için bir proje eğitimleri planlıyoruz.

Bu şehrin planlama konusunda yapması gereken hususlar turizmde olsun ekonomide olsun sosyal hayatında olsun karar verebilecek eli kalem tutan bu şehre 200 tane projeci yetiştireceğiz” dedi.

Toplantıda yer alan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, STK Platformu Dönem Sözcüsü seçilen Ergün Aslan’ın güzel işler başaracağından umutlu olduklarını söyledi.