Elazığlı Firmanın Yaptığı Köprüden Rekor Sayıda Geçiş

Lojistik açıdan bölgenin en önemli geçiş güzergahı üzerinde yapılan ve inşaası ülkemizin başarılı firmalarından Ziver Holding'in yapmış olduğu Tohma Köprüsünde 4 milyonun üzerinde araç geçişi sağlandı.

Elazığlı Firmanın Yaptığı Köprüden Rekor Sayıda Geçiş

Bölgemizde lojistik açıdan önemli bir güzergaha sahip olan ve inşaasını ülkemizin başarılı firmalarından Ziver Holding'in yapmış olduğu Tohma Köprüsünden rekor bir seviyede araç geçişi sağlandı.

4 MİLYON ARAÇ GEÇİŞ YAPTI
Yönetim Kurulu Başkanlığını Elazığlı hemşehrimiz, Başarılı İş İnsanı Veysel Demirci'nin yürüttüğü Ziver Holding tarafından yapılan ve Malatya ile Sivas'ı bağlayarak stratejik konum itibariyle büyük öneme sahip olan Tohma Köprüsü üzerinden 4 milyon aracın geçiş yaptığı açıklandı. 

Elazığlı Firmanın Yaptığı Köprüden Rekor Sayıda Geçiş

"BU GURUR HEPİMİZİN"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci; "Yapımı Ziver Holding olarak gerçekleştirilen Tohma Köprüsü’nden açıldığı günden bugüne kadar 4 milyon araç geçiş yaptı. Ziver Holding ve Ziver Vakfı Başkanı Veysel Demirci "Ziver Holding olarak yapımını üstlendiğimiz Tohma Köprüsü’nden açıldığı günden bugüne kadar 4 milyon araç geçiş yaptı. Bu projeyi hayata geçiren Cumhurbaşkanımıza, Ulaştıma Bakanımıza ve Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu gurur hepimizin" dedi. 

TÜRKİYE'DE İKİNCİ ÖZELLİKLİ KÖPRÜ
Bilindiği üzere 6 Şubat 2021 yılında trafiğe açılan köprünün yapımında 2 bin 700 ton çelik ve 4 bin 360 fore kazık kullanılarak bağlantılarında hiçbir cıvata kullanılmadan kaynak usulüyle yapılmasından dolayı Türkiye'de Osman Gazi Köprüsünden sonra bu usülde yapılan 2'inci köprü olma özelliği taşıyor.

Elazığlı Firmanın Yaptığı Köprüden Rekor Sayıda Geçiş