Elazığlı Genel Müdüre 'Mükemmel' Ödül

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığl hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım'a 'Mükemmelliyet' ödülü takdim edildi...

Elazığlı Genel Müdüre 'Mükemmel' Ödül

Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne; Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (ICPA) tarafından Yeniden Suç İşlemenin Önlenmesine Yönelik tasarlanan ACEP projesi dolayısıyla ‘Mükemmeliyet’ Ödülü verildi. Ödül Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’a taktim edildi.

"MÜKEMMELLİYET" ÖDÜLÜ VERİLDİ
Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (ICPA) tarafından bir ödül programı düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde geliştirilen ACEP projesi dolayısıyla ‘Mükemmeliyet’ ödülü Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’ın Genel Müdürlüğü’nü yönettiği Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne layık görüldü.

"GURURLUYUZ..."
Gerçekleştirilen ödül töreninde açıklamalarda bulunan Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım, “Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü olarak, kurumlarımızda uyguladığımız ACEP projemizle, ICPA (Dünya Cezaevleri ve Islah Birliği)’nin, “Hükümlülerin iyileştirilmesi” kategorisinde yalnızca bir ülkeye verilen, “mükemmeliyet” ödülüne layık görüldük… Gururluyuz… ICPA üyelik sürecimiz Nisan 2017 yılında Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ’ın uygun görüşü doğrultusunda alınan Bakanlar Kurulu kararıyla olmuştur. Yeniden Suç İşlemenin Önlenmesine Yönelik Mükemmeliyet Ödülü’nü ACEP Projesiyle aldık. ACEP Projesi Sayın Bakanımızın talimatları ve gösterdiği hedef ilkeler çerçevesinde Türk Ceza İnfaz Sistemi içerisinde uygulanıyor. Sistemi zaman içerisinde daha da geliştirerek hükümlü ve tutukluların en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız” İfadelerini kullandı.

Eazığlı Genel Müdüre 'Mükemmel' Ödül