Elazığlı Hamza'nın Aslan Yüreği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem bölgesi için toplanan yardım kolileri arasında bulunan kendisi büyük ama yüreği kocaman Melih Hamza'nın mektubunu paylaştı.

Elazığlı Hamza'nın Aslan Yüreği

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerden sonra en büyük hasar allardan biri de Malatya oldu. Depremin ardından Elazığ Belediyesi bir yardım seferberliği başlattı.

Yardım için toplanan kolilerin arasında minik Melih Hamza'nın mektubu da yer aldı. O mektubu sosyal medya hesanından paylaşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tüm Elazığlıları Melih Hamza'nın hassasiyetiyle yardımları sürdürmeye davet etti.

"YARDIMLARA DEVAM EDELİM"
Başkan Şerifoğulları paylaştığı mesajında;  "Bu akşam #deprem bölgesi için toplanan yardımda minik kardeşimiz Melih Hamza’nın yazdığı mektup bizi derinden etkiledi..Bizlerde koca yürekli kardeşimizin gösterdiği hassasiyet ile depremzede vatandaşlarımıza yardımlarımıza devam edelim" ifadelerine yer verdi.

"SİZİN DURUMUNUZ EN ÇOK BENİ ÜZDÜ"

5 yaşındaki Melih Hamza ise mektubunda; "Merhaba Kardeşlerim, Benim Adım Melih Hamza. 5 yaşındayım. Sizin durumunuz en çok beni üzdü. Kardeşlerim biz de Elazığ'da deprem yaşadık. Siz de deprem yaşadınız. Biz de bu durumları yaşadık. Biz şimdi iyiyiz. Umarım siz de iyi olursunuz. Kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum!" ifadelerine yer verdi.

Elazığlı Hamza'nın Aslan Yüreği