Elazığlılardan Septioğlu'na Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, gittiği her yerde Elazığlı vatandaşlardan büyük ilgi toplaması gözlerden kaçmıyor.

Elazığlılardan Septioğlu'na Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederken, gittiği her yerde Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN SEPTİOĞLU'NA İLGİ BÜYÜK
Toplumun her kesiminin yoğun ilgisiyle karşılanan Septioğlu, bölge ve mezhep ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; "Elazığ’ımızda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun vuku bulduğu bir seçim süreciyle beraber seçim sonrası da bu duruşun devam ettiği bir dönem yaşamayı temenni ediyorum." dedi. 

Elazığlılardan Septioğlu'na Yoğun İlgi

"MİLLETİMİZ BİZE EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEK"
Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda Kazım Karabekir Caddesi esnafınlarını ziyaret ederek burada yaptığı açıklamada; Septioğlu, “Şehrimizin tüm sorunlarının çözümü için adres belli. Çözüm Yeniden Refah. Ve inşallah 31 Mart’ta Elazığ’ımızın sorunlarının çözümü için milletimiz bize gereken desteği en güçlü şekilde verecek” dedi.

Elazığlılardan Septioğlu'na Yoğun İlgi

STK'LARA ZİYARET
STK’lara yönelik ziyaretleri kapsamında Şeker-İş Sendikası Elazığ Şubesini ziyaret eden Septioğlu daha sonra da Karakoçan Derneğini ile CHP Elazığ İl Başkanlığını ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri için destek istedi, şehrin sorunlarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Öte yandan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleride Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başkan Adayı Septioğlu ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Elazığlılardan Septioğlu'na Yoğun İlgi