Elazığspor'a Şerifoğulları Sürprizi

Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor, bugün karşılaştığı TPAO Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından şehre dönen kafile otobüsüne süpriz yaparak şehrin girişinde karşılayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları futbolcuları ve kafileyi yalnız bırakmadı.

Elazığspor'a Şerifoğulları Sürprizi

Elazığspor, bu hafta karşılaştığı TPAO Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından şehre dönene kafileye Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sürpriz yaparak futbolcuları yalnız bırakmadı. 

Şehir girişinde Elazığspor otobüsünü karşılayan Başkan Şeriioğulları, Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve futbolcuları tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları, "Bu şehrin her sokağında, bordo-beyaz aşkımızın izi var" sözleriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak; "Deplasmanda TPAO Batman Petrolspor karşısında 90 dakika boyunca aslanlar gibi mücadele eden ve son dakikalarda kalesinde gördüğü şansız golle sahadan 1 puanla ayrılan Elazığspor’umuzu karşıladık. Bu şehrin her sokağında, bordo-beyaz aşkımızın izi var..Yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah." ifadelerini kullandı. 

Elazığspor'a Şerifoğulları Süprizi