Elazığspor'da Galibiyet Sevinci!

Elazığspor 90+7'de 3 Puana Uzandı

Elazığspor'da Galibiyet Sevinci!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tetiş Yapı Elazığspor, ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor’u 90+7.Dakikada Fırat Ergün’ün attığı golle 2-1 mağlup ederek devre arasına moralli girdi.
Tetiş Yapı Elazığspor’da son saniyede gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son maçında deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 90+7.Dakikada Fırat Ergün’ün attığı golle rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puana uzandı.
Saat 13.00’de Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip, henüz maçın 5.Dakikasında Uğur Mustafa Türk’ün attığı golle Elazığspor karşısında 1-0 üstün duruma geçti.
Golden sonra oyunda dengeyi kuran Bordo-Beyazlı ekibimiz, 40.Dakikada Cengizhan Akgün’ün golüyle soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Orta alan mücadelesine sahne olan müsabakanın 2. Yarısında rakibiyle başabaş bir oyun ortaya koyan Tetiş Yapı Elazığspor, karşılaşmanın 90+7.Dakikasında Fırat Ergün’ün attığı golle rakibi karşısında 2-1 üstün duruma geçti ve bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirledi.
Zorlu deplasmanda altın değerinde bir 3 puan çıkaran Tetiş Yapı Elazığspor, bu sonucun ardından puanını 18’e çıkararak devre arasına moralli girdi.