Elazığspor Yine Hüsran Yaşadı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor büyük umutlarla gittiği Kırklareli deplasmanından yine hüsranla döndü..

Elazığspor Yine Hüsran Yaşadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tetiş Yapı Elazığspor, deplasmanda karşılaştığı ve ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta rakibine 2-1 mağlup olarak ağır bir yara daha aldı.

Bordo-Beyazlılar saat 14.00’de Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Ömer Faruk Aydemir, Kadir Bekmezci, Ali Karataş, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Kadir Taşoğlu, Yiğitcan Erdoğan, Hasan Ekici, Görkem Yağcı, Ahmet Ertuğrul Öztürk ve Ahmet Ormanoğlu on biri ile başladı.

İlk 45 dakikaya etkili başlayan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, 15.Dakikada Kadir Taşoğlu’nun attığı golle rakibi karşısında 1-0 üstün duruma geçti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi Kırklarelispor, 52.Dakikada Ersel Aslıyüksek’in golüyle skoru eşitledi.

Golden sonra Elazığspor kalesinde baskını arttıran Kırklarelispor 71.Dakikada Bahadır Taşdelen’in golüyle 2-1 üstün duruma geçti. Elazığspor’un kalan dakikalarda skoru eşitleme çabaları sonuçsuz kalınca karşılaşma Kırklarelispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından 23 puanda kalan Elazığspor, sezonun 30.Haftasında 24 Mart Çarşamba günü ilimizde Vanspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.