Elazığsporlu Taraftarlardan Tepki!

Uzun süredir Elazığspor'un iç saha maçlarını yayınlamayan yayıncı kuruluş misli.com'un bu tutumu taraftarlar arasında tepkilere neden oldu.

Elazığsporlu Taraftarlardan Tepki!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan futbol karşılaşmalarına olan özlem; yayıncı kuruluşların canlı maçlarıyla bir nebze olsun giderilirken, bu yayınlardan en az nasibini alan takımlar ilimiz temsilcileri Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımları oldular.

Sezon başından itibaren yayın haklarını alan ve canlı maç yayınlarını kendi uygulamalarından internet ortamında tek kamerayla yayınlayan misli.com’un Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımlarının maçlarını yeterince yayınlamaması; taraftarlar arasında da tepkilere neden oldu.

Koronavirüs nedeniyle maçların zaten seyircisiz oynandığını belirten Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımları taraftarları, takımlarına olan özlemlerini canlı yayınlarla gidermek isteseler de, yayıncı kuruluşun tutumu nedeniyle bunu da gerçekleştiremediklerini söylediler.

Taraftarlar ayrıca maçların yayınlanmaması nedeniyle hakemlerin maçları daha rahat ve taraflı yönettiklerini ve çoğu zaman da hakem hatalarından dolayı takımlarımızın puan kaybettiklerini belirttiler. Bu duruma dur demek için Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımı başkanlarının yayıncı kuruluşu uyarmaları ve 2. Yarıda maçlarını daha fazla yayınlamalarını isteyen taraftarlar, yayıncı kuruluş misli.com’dan da adil bir yayın politikası izlemelerini istediler.