ELMİYAD'dan Şerifoğulları'na Teşekkür

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Elazığ Basın Tarihine ışık tutacak olan Basın Müzesi Projesini hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür plaketi verdi. Plaketi ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Basın Müzesinin açılış töreninde Başkan Şerifoğulları'na takdim etti.

ELMİYAD'dan Şerifoğulları'na Teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, ‘Müzeler Şehri Elazığ Projesi’ çerçevesinde hayat geçirdiği Elazığ Basın Müzesinin açılışı törenle gerçekleştirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen törene Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, kurum müdürleri, Basın ve Medya Dernek Başkanları, basın mensupları ve davetliler katıldı.

"ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRDİK"
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptığı konuşmada; “Bu güzel mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı arz ediyorum. Kadim medeniyetiyle ilim ve irfan merkezi Harput’umuza çok yakışan basın müzemizin açılış törenindeyiz. Elazığ’ımızın özlemi olan bu çok kıymetli projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz aynı zamanda bu projeyi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde hayata geçirmemizde ayrı bir mutluluk vesilesi. Bu vesileyle bütün basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimiz adına kurmuş olduğumuz hayallerimizi, şehrimize değer katacak projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Sizlere söz vermiş olduğumuz 11 ana başlıktaki 100 projemizin büyük bir kısmını tamamladık kalan kısımlarla alakalı da çalışmalarımız devam ediyor. Bizim tek bir amacımız var bu şehri daha müreffeh bir şehir haline getirebilmek bu şehri daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek ve yapmış olduğumuz bütün çalışmalarla şehrimize değer katabilmek. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ekibimizle birlikte gece gündüz demeden mesai gözetmeden çalışıyoruz. Ben kıymetli mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün burada Basın Müzemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bizler göreve geldiğimizden günden itibaren basın camiamızın yanında olmaya gayret ettik. İlk günden beri basın mensuplarımızla el ele kol kola bu şehre değer katmak için çalışıyoruz.” dedi.

ELMİYAD’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Konuşmaların ardından Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetimi adına Başkan Erhan Bahçeci, Elazığ tarihine ışık tutan Basın Müzesini Elazığ’a kazandırdığı için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür plaketi takdim etti.