'Emekçilerimiz Toplumun Taşıyıcı Gücü Olmuşlardır'

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında 'bu zor günlerde cesurca ve fedakarca çalışan emekçi kardeşlerimiz her zaman olduğu gibi yine toplumun taşıyıcı gücü olmuşlardır.' dedi.

'Emekçilerimiz Toplumun Taşıyıcı Gücü Olmuşlardır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, 1 Mayıs Emek ve Dayayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kangal yayınladığı mesajında, bu zor günlerde cesurca ve fedekarca çalışan emekçilerin toplumun taşıyıcı gücü olduğunu ifade etti. 

'TOPLUMUN TAŞIYICI GÜCÜ OLMUŞLARDIR'
Başkanı Kangal, “Alın teri ile gece gündüz çalışarak bir taraftan geçimini sağlayıp diğer taraftan topluma faydalı işler yapan, emeklerini ortaya koyarak üreten ve ürettikçe ülke ekonomisine can veren, kalkınmamızda en büyük rolü üstlenen işçi ve emekçilerimizin hayatımıza katmış olduğu değer yadsınamaz boyutlardadır. Özellikle içinden geçtiğimiz bu zor günlerde cesurca ve fedakarca çalışan emekçi kardeşlerimiz her zaman olduğu gibi yine toplumun taşıyıcı gücü olmuşlardır. Bugüne kadar emekçilerimizin ve işçilerimizin emeğiyle, fedakarlığıyla harmanlanmış ülkemiz, yarınlara da yine en büyük sermaye olan emekle taşınacaktır. Toplumun mihenk taşı olan emekçilerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman hatırlanması, haklı taleplerine kulak verilerek haksızlıkların ve eşitsizliklerin giderilmesi, emeklerinin sömürülmemesi için uygun koşulların sağlanması adına her zaman yanlarında olacağımızı da belirtmek isteriz. Bu vesile ile Dünyada olduğu gibi ülkemizde de birlik ve dayanışma günü olarak anlam kazanan 1 Mayıs Bayramını kutlar, tüm işçi ve emekçilerimize daha güzel yarınlar dileriz” dedi.