Ercan, Esnaflarla Biraraya Geldi

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Ercan, Esnaflarla Biraraya Geldi

2023 seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı ve İş İnsanı olan Yüksel Ercan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüksel Ercan’a İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül’de eşlik etti.İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan, Hürriyet Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Tek tek esnafları gezen Ercan ve Akgül esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Ercan, Esnaflarla Biraraya Geldi

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, İYİ Parti iktidarlığında esnafın sorunlarını çözeceklerini söyledi. Akgül, “Bugün Hürriyet Caddemizin esnaflarını ve vatandaşlarımızı ziyarete geldik çok güzel teveccühlerle karşılaştık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Hemşehrilerimizin bizden bir isteği var sahip çıkmamızı, sahipsiz bırakmamamızı, dertleriyle sorunlarıyla ilgilenmemizi hasetten rica ettiler inşallah İYİ Parti iktidarlarına bizler bu sorunları ve çözmeye kadrolarımızla, liyakatli ekiplerimizle bu iradeye sahibiz en güzelini yapmaya çalışacağız memleketimizi sahipsiz bırakmayacağız” dedi.

 “ESNAFIMIZIN PROBLEMLERİNİ ÇÖZMENİN ÇABASI VE GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan ise esnafın sorunlarını bildiklerini ve partilerinin sosyal-ekonomik politikalarını esnafa anlattıklarını kaydetti. Ercan, “Hürriyet Caddesindeki esnaf arkadaşlarımızla beraber olduk il teşkilatımızla beraber. Esnaflarımız hakikaten bizleri karşılamaları çok iyi oldu ama işler konusunda sıkıntıları var. Ekonomik kriz özellikle esnafımızı çok mağdur etmiş siftahsız dükkan kapatanlar bile var. Biz İYİ Parti’nin sosyal ve ekonomik politikalarını kendilerine ilettik onlarda bizi can kulağıyla dilediler. Esnafımızın problemlerini çözmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Ercan, Esnaflarla Biraraya Geldi