Ercan Sahaları Boş Bırakmıyor!

Adaylığını açıkladığı günden beri sahaları boş bırakmayan ve sürekli vatandaşlarla içiçe olan İYİ Parti Elazığ Millletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi'nde temaslarda bulunarak, ilçe esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Ercan Sahaları Boş Bırakmıyor!

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ve ilçe yönetimi ile birlikte Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan, İlçe Başkanı Zeki Sesveren, İlçe Başkan Yardımcısı Eren Demirbaş ile birlikte İlçeyi gezen Milletvekili Aday Adayı Ercan, esnafları gezerek, sıkıntılarını dinledi. 

"GAYET İYİ GEÇTİ"
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan, vatandaşların ilgi ve alakasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Doğan açıklamasında “Biz bugün Kovancılar ilçemizi ilçe başkanımız ile beraber ziyarete geldik. Milletvekili aday adayımız ile birlikte. Vatandaşlar ile görüştük. Gayet iyi geçti” dedi.

İş İnsanı Ercan Sahaları Boş Bırakmıyor

"BİZİ KUCAKLADILAR"
Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan İş İnsanı Ercan, “Bugün kendi bölgemizde Kovancılar ilçesinde vatandaşlarımız ve hemşehirlerimiz ile buluştuk çok iyi tepkiler aldık. Vatandaşlarımızın ve hemşehirlerimizin bizlere çok yoğun ilgisi vardı. Özellikle bu bölgeye sık sık gelmeyi planlıyoruz. Esnaf gezileri yaptık. Esnafın durumu hakikaten iyi değil. Sıkıntıları var. Bu bölge unutulmuş bir bölge. O kadar destek vermelerine rağmen istediği hizmeti alamadı. Dolayısıyla onlar şikâyetlerini bize bildirdiler. Bizlerde kendilerine çözüm önerisi olarak İYİ Partinin plan ve programları anlattık. Sosyal ve ekonomik programlarını anlattık. Bizleri çok iyi dinlediler. Çok güzelde karşıladılar bizi kucakladılar. Ben Kovancılar’daki hemşehirlerime bize destek veren ve vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İş İnsanı Ercan Sahaları Boş Bırakmıyor

ERCAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER
İYİ Parti Kovancılar İlçe Başkanı Zeki Sesveren ve İlçe Başkan Yardımcısı Eren Demirbaş ise ilçeyi ziyaret eden Ercan’a teşekkür ettiler. 

İş İnsanı Ercan Sahaları Boş Bırakmıyor