Erdoğan'dan 'Elazığ' Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında 1 Nisan Cumartesi günü Elazığ'a gelmeyi planladığını açıkladı.

Erdoğan'dan 'Elazığ' Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Deprem bölgesine yaptığı ziyaretlere de değinen Erdoğan; “Cumartesi günü de Elazığ’da olmayı planlıyoruz” dedi.

"CUMARTESİ'DE ELAZIĞ'DA OLMAYI PLANLIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan programda yaptığı açıklamada; “Önceki hafta Perşembe günü Kahramanmaraş’taydık, Cuma günüde Hatay’daydık inşallah bu Cuma Gaziantep’te olacağız büyük ihtimal beraber Kilis’i de paylaşacağız aynı gün. Cumartesi günü de Elazığ’da olmayı planlıyoruz. Tabi buralarda hem yeni inşa edeceğimiz konutlarımızın temel atma törenlerini gerçekleştiriyoruz hem de vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluşuyoruz. Ramazan sonrası da depremzedelerimizi asla yalnız bırakmayacağız. 11 ilimizi dönüşümlü olarak sürekli ziyaret edeceğiz. Bizim bir planımızda şudur sadece şahsım değil Cumhur İttifakı olarak buraları birlikte dolaşmayı da planlıyoruz zaten kabinedeki arkadaşlarım aynı şekilde buraları ziyaret ediyorlar ve ziyaret etmenin dışında da buralarda özellikle çalışma yürütecekler onlarında şuanda plan, program onları bu aralar yapacağız ve o bölgelerde bu güne kadar nasıl bu arkadaşlarımız çalıştıysalar bundan sonrada çalışmaya aynen devam edecekler” dedi.