Erdoğan'dan Balkon Konuşması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da partisinin genel merkezinin balkonundan vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'dan Balkon Konuşması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da partisinin genel merkezinin balkonundan vatandaşlara hitap etti. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"AK Parti olarak bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerden bizi hep birinci olarak çıkartan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı’nın oy oranı 24 Haziran seçimlerine yakın bir seviyede bulunmaktadır. Beka meselesi konusundaki hassasiyetimize sahip çıkan tüm vatandaşlarıma özellikle de Kürt kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Güneydoğu Anadolu Bölgemizin seçim sonuçları Kürt kardeşlerimizin kendi iradelerini pazarlık masasına sürenlere verdiği çok önemli bir derstir. Bu seçimde arzu ettiğimiz neticeleri alamadığımız yerlerdeki sonucun tek sebebini, milletimize kendimizi yeterince anlatamamış, gönüllere yeterince girememiş olmamız olarak görüyorum. Eksiklerimiz varsa bunları düzeltmek boynumuzun borcudur. Yarın sabahtan itibaren eksiklerimizi tespit ve telafi etmenin çalışmalarına başlıyoruz. Her olanda hayır vardır. Şahsım dahil hiç kimse davamızdan daha büyük değildir, Türkiye’den daha öncelikli değildir, partimizden daha önemli de değildir. Önümüzdeki dönem, hem partimiz hem ülkemiz için daha hayırlıya ve daha iyiye doğru bir değişim dönemi olacaktır."

BAKALIM NASIL YÖNETECEKLER

"Yalan yanlış vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalım nasıl yönetecekler, göreceğiz. Sakın ha küsmek kırılmak böyle bir şeye gerek yok. Yüzde 52 oy almış bir partimiz var. Bu seçimin birinci partisi AK Parti diğerleri düşünsün. Biz daha ileri diyoruz. Eksiklerimizi telafi ederek inşallah yolumuza devam edeceğiz."