Erol'dan Şerifoğulları'na Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve belediye meclis üyelerine Kent Meydanının adının 'Cumhuriyet Medyanı' olarak değiştirilmesinden dolayı teşekkür mesajı yayımladı...

Erol'dan Şerifoğulları'na Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Milletvekili Erol, “Kent Meydanı” olarak isimlendirilen alanın “Cumhuriyet Meydanı” olarak değiştirilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Milletvekili Erol, yaptığı açıklamada: “Bu alana Cumhuriyet Meydanı isminin verilmesi gerçekten memnuniyet verici. Projeyi de önemli bir proje olarak görüyorum. Kentin zaten hem böyle bir meydana hem de otoparka ihtiyacı vardı. Meydanın ismi de projeye yakışan bir isim oldu. Projenin açılış günü de oldukça anlamlı bir güne tekabül ediyor. 29 Ekim’de yani Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde açılışı olacak. Bu vesileyle başta Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis Üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.