Erol, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu...

Erol, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri kente 3 okul yapma kararı almıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı Sürsürü Mahallesinde bulunan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli 20 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla atılmıştı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte yapımı devam eden okul inşaat alanında incelemelerde bulundu.Yetkililerden bilgi alan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, yapımı devam eden okulun en kısa sürede tamamlanarak eğitim ve öğretime başlayacağını söyledi.