Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Seçildiği günden beri Elazığlı vatandaşlarla iç içe olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde geçirdiği enfeksiyon rahatsılığının tedavisinin hemen ardından sahalara dönerek, pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ve pazar esnafıyla biraraya geldi...

Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği enfeksiyon rahatsızlığının tedavisinin hemen ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden yoğun tempoyla devam eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumartesi pazarında alışveriş yapan vatandaşlarla biraraya geldi.

KARPUZ İKRAMINDA BULUNDU
Pazar esnafıyla da biraraya gelen CHP'li Erol, tezgahtan aldığı karpuzu keserek, hem vatandaşlara hemde mensuplarına ikram etti.

Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

EROL SIKINTILARI DİNLEDİ
Cumartesi pazarında esnaflarla konuşup satışlar ve fiyatlar hakkında bilgi alan Erol, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Pazar da bile fiyatların el yaktığını belirten vatandaşlar, fiyat pahalılığının artık son bulması gerektiğini belirtti.

Erol, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde destek isteyerek, iktidara geldiklerinde fiyatların kademeli olarak düşmeye başlayacağını söyledi. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Erol’a vatandaşlar da destek sözü verdi.

Erol, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor