ETSO'dan Öğrencilere Tablet Desteği!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, uzaktan eğitime destek vermek amacıyla başlattığı tablet kampanyasıyla ETSO, 98 adet tableti MİLLİ Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

ETSO'dan Öğrencilere Tablet Desteği!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı İle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan protokol kapsamında başlatılan tablet kampanyasıyla 30 bin tablet, milli eğitim camiasına teslim ediliyor.

Kampanya kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’da 98 tableti Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti. ETSO Başkanı Asilhan Arslan, eğitime destek noktasında iş dünyası olarak üzerlerine düşen misyonu yerine getirdiğini belirterek, 98 adet tableti ihtiyaç sahibi öğrenciler ulaştırılacağını söyledi.

ARSLAN: EĞİTİM CAMİASININ TOBB İÇİN YERİ AYRI ETSO Başkanı Asilhan Arslan,

“Bugünde Elazığ’da 98 tabletimizi milli eğitim müdürümüze takdim için bir arada bulunuyoruz. Eğitim camiasının TOBB için yeri ayrı. İlimizde de birçok okulu bulunmaktadır. Türkiye birliğinde sürekli okullar açarak yeni nesillerin en iyi şekilde eğitim sağlanması için Türkiye iş insanları birliği üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bu duyarlıklarından dolayı tüm iş dünyası temsilcilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milli eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, verdikleri destekten dolayı TOBB ve ETSO’ya teşekkür etti. GÜRTÜRK: DEVAMLI EĞİTİM VE ÖĞRETİME KATKI SUNUYORLAR Milli eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, “ilimizde bulunan ihtiyacı olan öğrencilerimize eğitime daha rahat ulaşabilmeleri için tableti olmayan öğrencilerimize TOBB ve ETSO başlatmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle TOBB hem fiziki alanlarda hem de diğer alanlarda devamlı eğitim ve öğretime katkı sunuyorlar.” ifadelerini kullandı.