Evde Temizlik Hizmeti Desteği

Elazığ Belediyesi dayanışma ve kardeşlik mevsimi Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleyici çalışmalarıyla gönül köprüleri kurdu.

Evde Temizlik Hizmeti Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılın 12 ayı ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için umut olmaya devam etti. Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı’nda gıdadan bay-bayan ve çocuk giyimine, beyaz eşyadan mobilyaya geniş bir ürün yelpazesiyle binlerce ailenin ihtiyacı temin edildi. Hayır Çarşısı’na kayıtlı bulunan ve Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan, kimsesi olmayan 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlar ile kronik hastaların ihtiyaçları da talep listeleri doğrultusunda Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak evlerine ulaştırıldı. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla ‘veren el ile alan eli buluşturan’ Hayır Çarşısı tarafından Ramazan ayı süresince 24 Ocak’ta yaşanan deprem sonrası konteyner kentlerde yaşamlarını sürdüren vatandaşlara da destek sağlandı. Ekipler tarafından hazırlanan yardım paketleri konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara ulaştırılarak, Ramazan sevincine ortak olundu.

YAŞLILAR, ENGELLİLER VE KRONİK HASTALAR İÇİN ALIŞVERİŞ HİZMETİ

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan, kimsesi olmayan 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlar ile kronik hastalara destek sağlanarak, market, eczane ve fırın alışverişleri belediye ekiplerince yapılmaya devam ediliyor.

EVDE TEMİZLİK HİZMETİ DESTEĞİ

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evde temizlik hizmetini kesintisiz sürdürüyor. Ramazan ayı süresince de talepler doğrultusunda ekipler tarafından evler köşe bucak temizlenerek,  destek sağlandı. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ramazan ayında birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha güçlü olduğuna vurgu yapılarak, “Hayır Çarşımız Ramazan ayı süresince de ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye katkı sağladı. Yine ekiplerimiz tarafından Evde Temizlik Hizmeti başta olmak üzere sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşlarımıza destek sağlandı. Elazığ Belediyesi olarak her zaman öncelediğimiz sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz.” denildi.