Evliyaoğlu İsmi Dikkat Çekiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu ismi kamuoyunda büyük ilgi görüyor...

Evliyaoğlu İsmi Dikkat Çekiyor

AK Parti' de milletvekili olmak isteyenlerin aday adaylığı müracaatları tamamlandı. Tüm Türkiye’de bu yıl rekor katılım sağlandı. Binlerce insan vekil olmak için bulundukları illerde ve genel merkez üzerinden başvuruda bulundu.

KAMUOYUNDA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Elazığ’da ise 75 kişinin aday adaylığı müracaatında bulunduğu parti tarafından yapılan açıklamayla kamuoyu ile paylaşıldı. Elbette başvurular öncesinde bazı isimlerin yapmış olduğu çalışma ve temaslar daha fazla konuşulması ve dikkat çekmesine neden oldu. Kuşkusuz bu isimlerden biri, hem genç, hem siyasi tecrübesi olan ve aile bağlarıyla da tanınan AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu!

Evliyaoğlu İsmi Dikkat Çekiyor

TEŞKİLATLAR TARAFINDAN MUHABBETLE KARŞILANIYOR
Uzun süre parti teşkilatlarında aktif görev yürüten Haydar Evliyaoğlu, AK Parti Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı gibi kritik çalışmalarda da adından söz ettirdi.  Aday adaylığı müracaatını geniş bir katımla sağlayan Evliyaoğlu, bu andan itibaren kamuoyu tarafından daha yakından takip edilmeye başlandı. Yakın çevresiyle sürekli istişarede bulunan Evliyaoğlu, gittiği yerlerde kendisine gösterilen teveccüh siyasi tecrübesin, ikili ilişkilerde samimiyetin ve aile unsurunun bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Gittiği ilçe ve beldelerde, belediye başkanları tarafından, ilçe parti başkanları ve teşkilat mensupları tarafından muhabbetle karşılanan Evliyaoğlu için milletvekili adaylığında adı geçenler arasında ön sıralarda yer almasına neden oluyor. 

Evliyaoğlu İsmi Dikkat Çekiyor

TEMAYÜLDE EN ÇOK TERCİH EDİLECEK İSİM OLARAK GÖRÜLÜYOR
Bu hafta sonu, AK Partinin olmazsa olmazı temayül yoklamaları gerçekleşecek. Amaç, teşkilat mensuplarına yöneltilecek soruyla kimleri vekil olarak parlamentoda görmek istediklerinin bilgisini almak ve ona göre bir değerlendirmede bulunmak. Kuşkusuz 75 aday içerisinde yine ismi geçeceklerden biri Evliyaoğlu! Az önce belirttiğimiz nedenlerden dolayı Haydar Evliyaoğlu’nun isminin ilk sıralarda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer bu seçimlerde parti hem kamuoyunun hem de teşkilatları dinlerse AK Parti’nin Elazığ’da güçlü bir kadroyla seçimlere girmesi manasına gelir.

Evliyaoğlu İsmi Dikkat Çekiyor