Fırat Gazetesi 36. Yılını Kutluyor!

Elazığ'da günlük olarak yayın yapan ve yaptığı başarılı haberlerle ulusal basında da yer alan ilimizin güçlü gazetelerinden Fırat Gazetesi 36. yılına girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyor...

Fırat Gazetesi 36. Yılını Kutluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 4 Ağustos 1986 yılında yayın hayatına başlayan Fırat Gazetesi, 36. yılını kutluyor.

36 yıldır yayın hayatına ara vermeyen Fırat Gazetesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilkeli,tarafsız ve kaliteli haberciliği hizmet etmeyi amaçlıyor.

"ELAZIĞ'IN EN KÖKLÜ GAZETELERİNDEN BİRİYİZ''
Elazığ'ın en köklü gazetelerinden biri olduğunu ifade eden Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem yaptığı açıklamada; “Elazığ’ımızın en köklü gazetesi olmanın ve uzun soluklu yayım hayatını sürdürüyor olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Ayrıca Elazığ’ımızın sesini sık sık ulusal arenalara taşıyarak, kentimizin sorunlarının çözüme kavuşmasında da etken bir rol üstleniyor oluşumuz da bizleri son derece mutlu ediyor. İlkeli yayımcılık anlayışımızdan ödün vermeden; Elazığ’ımızın güçlü sesi olmaya da. Elazığ basınında güvenin adresi olmaya da devam edeceğiz. Daha nice yıllara” dedi.

''CANLA BAŞLA ÇALIŞARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ''
Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu kaydeden Erdem açıklamasında; “Bizler sadece sorunları gün yüzüne çıkarmakla kalmıyor, insanlarımızın ve şehrimizin refahı adına neler yapılabileceğinin mesajını da veriyoruz.  Güçlü ekibimizle; basın ilkelerine, ahlak kurallarına uyarak, okuyucularımıza daha geniş yelpazeye sahip, çok daha kapsamlı gazete ulaştırmaya devam etmek için canla başla çalışarak yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. Nice güzel yıllara… Ayrıca bu vesileyle gazetemizin kurucusu rahmetli Kemal Ergun Arslan’ı da bir kez daha rahmetle anıyorum ” ifadelerini kullandı. 

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, 36. yıl dönümünü kutlayan Fırat Gazetesini tebrik ediyor, başta İmtiyaz Sahibi Semih Erdem olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz...