Genç Başkan, Gençlere Seslendi!

Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gençlere seslenerek, 'şehrinizle ve kendinizle ilgili projelerinizi bizlere iletebilirsiniz' dedi.

Genç Başkan, Gençlere Seslendi!

Türkiye'nin En Genç Belediye Başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençleri ihmal etmemeye ve onlardan gelen talep ve istekleri karşılama özen göstermeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları bu kapsamda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Elazığlı gençlere seslenerek; "Sizden gelecek önerileri değerlendirerek, projelerimiz arasına alacağız. Bu paylaşımımıza yorum yaparak projelerinizi bize iletebilirsiniz” dedi.

"SEVGİLİ GENÇLER, SİZSİZ OLMAZ!'
Başkan Şerifoğulları paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Sevgili Gençler,  Sizsiz olmaz. Çok yakında 2024 proje lansmanımız var. Şehrimizi çok daha güzel yarınlara hazırlarken sizlerden proje önerileri bekliyorum. Sizden gelecek önerileri değerlendirerek, projelerimiz arasına alacağız. Bu paylaşımımıza yorum yaparak projelerinizi bize iletebilirsiniz” 

GENÇLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Öte yandan Başkan Şerifoğulları'nın paylaşımına birçok genç sosyal medya hesabı üzerinden cevap yazarak,  kendisine teşekkür etti. Gençler paylaşımın altına şehrinde görmek istediği projeleri yazarak cevap verdiler.