Genç TEPED Başkanlığına Vural Getirildi

Teknoloji Profesyonelleri Derneği - TEPED tarafından Genç TEPED konsey başkanlığı görevine hemşehrimiz Anıl Beyzat Vural getirildi.

Genç TEPED Başkanlığına Vural Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkezi İstanbul’da bulunan Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED’ün bünyesindeki Genç TEPED Konsey Başkanlığı görevine hemşehrimiz Anıl Beyzat Vural getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Anıl Beyzat Vural; “Genç TEPED, dinamik ve genç yöneticilerin ulusal ve uluslararası alanlarda teknoloji faaliyetlerini yürütmesi, yenilikçi projelerini hayata geçirebilmesi, teknolojinin olduğu her alanda özgürce hareket ederek kendilerine olan özgüvenin arttırılmasının sağlanması ve gerekli imkanların yaratılması için TEPED Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla kurulmuştur. Geleceğimizin Teknoloji üzerinden şekilleneceğini düşünürsek başta ülkemiz ve genç arkadaşlarımız için büyük bir fırsat oluşmuş oluyor. Yerli ve Milli düşünce ve duruş ilkesiyle tüm genç arkadaşlarımızla ülkemizin için fayda sağlama noktasında ortak paydada buluşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2023 hedeflerine teknolojinin yadsınamaz gücüyle ulaşacağımızı belirtmek isterim. Son olarak teknoloji bizlerin geleceğini şekillendirmekte. Bu noktada Teknoloji Profesyonelleri Deneği - TEPED Genç TEPED Konsey Başkanlığı olarak görev ve sorumluluklarımızın bilincinde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Rabbim çıktığımız bu önemli görevde hayırlar aynı zamanda muvaffakiyetler nasip etmesini diliyorum” dedi.