Gündoğdu Adaylığını Açıkladı

Emrah Gündoğdu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Abdullahpaşa'dan Mahalle Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Gündoğdu Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024 seçimleri için Abdullahpaşa Mahalle Muhtarlığı adaylığını açıklayan maden yüksek mühendisi Emrah Gündoğdu, seçim çalışmalarına başladı. Muhtar adaylığı seçimleri için çalışmalarına başlayan Gündoğdu, esnaf ve vatandaşları gezerek sorun ve talepleri dinledi. 

"YAŞANABİLİR BİR ABDULAHPAŞA İÇİN ADAY OLDUM"
Muhtarlık seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen Emrah Gündoğdu, "adaylığımı açıklamaya karar vermeden önce esnaf ve vatandaşları gezip önce sorunların ve ihtiyaçlar doğrultusunda istişarelerde bulunarak mühendis ve mimarlardan oluşan kadromuzla mahallemizin sorunlarını var gücümüzle refah içinde yaşanabilir bir abdullahpaşa mahallesi için aday olmaya karar verdim" dedi.

"DESTEKLERİNE TALİBİM"
Muhtar adayı Gündoğdu yaptığı açıklamada; "Abdullahpaşa Mahallesi Elâzığ’ın en  gözde ve en eski mahallelerinden biridir bu mahalleyi çok iyi bilirim. Bu mahallede doğdum büyüdüm her sokağın tozunu yuttum. Muhtar mahallenin gören gözü, işiten kulağı, konuşan sesidir. Halk için söylenilenlere değil yapılanlara bakmak gerekir. doğup büyüdüğüm mahalleme genç biri olarak bir vefa borcum var gönüllülük esasına dayanan bir borç. Mahalle sakinlerimin daha temiz daha güzel daha yaşanabilir bir mahallede hayatlarını sürdürmelerini istiyorum. Mutlu bir mahalle hedefi ile çıktığım bu yolda kendime güveniyorum. Mahallemde  yapılan TOKİ konutları ve kentsel dönüşümle yeni bir görünüme kavuştu. Eksiklikler elbette var bu eksiklikleri tamamlamak adına  yeni hizmetler getirmek . mallemize digital kütüphane sosyalhane köy kent  gibi projelerin kazandırılması için var gücümüzle çalışacagımıza muhtarlık maaşının mahallede bulunan ihtiyaç sahibi ögrencilere burs olarak verileceğini söyleyerek Bu süreçte mahallemin her bireyinin desteğine talibim." dedi.

EMRAH GÜNDOĞDU KİMDİR?
1986 yılı Elazığ merkeze bağlı Konakalmaz köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Tevfik Yaramanoğlu ilköğretim okulunda tamamladı. Lise eğitimini Fatih Lisesi’nde tamamladıktan sonra yükseköğretimini sırasıyla Fırat Üniversitesi Maden Meslek Yüksekokulu, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü ve Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü 3 yılda başarıyla tamamladıktan sonra Yüksek Lisans eğitimini Fırat Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği, Okan Üniversitesi Patlatma Mühendisliği alanlarında yaptı.

Başarılı bir Eğitim hayatının ardından iş hayatında birçok özel şirkette maden mühendisi olarak çalıştı. Hali hazırda özel bir şirkette Patlatma Yüksek Mühendisi olarak Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte olup aynı zamanda Elâzığ 2023 Spor Kulübünde Başkanvekiliği görevini yürütüyor.

Gündoğdu Adaylığını Açıkladı

Emrah Gündoğdu evli ve iki çocuk babasıdır.