'Güneykentlilerin Desteğini Bekliyorum'

Elazığ'ın yeni mahallerinden olan Güneykent Mahallesinde, 5 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan muhtarlık seçiminde Amir Alanoğlu aday olduğunu açıkladı...

'Güneykentlilerin Desteğini Bekliyorum'

24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen depremden sonra TOKİ konutlarının yapılmasıyla birlikte Elazığ'ın yeni yerleşim yerlerinden biri olan Güneykent Mahallesinde, 5 Mart 2023 tarihinde muhtarlık seçimleri yapılacak.

Yaklaşık 40 bin kişinin ikamet ettiği mahallede bir bir muhtar adaylıklarını açıklayan isimlere bir yenisi daha eklendi. Elazığlı esnaf Amir Alanoğlu'da Güneykent Mahallesinden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. 

"GÜNEYKENTLİLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM"
5 Mart Pazar günü yapılacak olan ve 10 bin 600 kişinin oy kullanacağı muhtarlık seçimlerinde Güneykent Mahallesinde yaşayan vatandaşlardan destek isteyen Amir Alanoğlu yaptığı açıklamada; "Yeni kurulan mahallemizde doğal olarak eksikliklerin olduğunu ve bunları gidermek için yaptıkları mücadeleyi resmiyete döküp,bürokraside ve siyasette edindiğimiz tecrübeyle daha hızlı ve sonuca götüren işler yapmak adına mahallelimizin teveccühü ile muhtar adaylığımızı açıkladık" dedi.

"EDİNDİĞİMİZ TECRÜBELERLE MAHALLEMİZE HİZMET EDECEĞİZ"
Amir Alanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yeni kurulan mahallemizde doğal olarak eksikliklerin olduğunu ve bunları gidermek için yaptıkları mücadeleyi resmiyete döküp,bürokraside ve siyasette edindiğimiz tecrübeyle daha hızlı ve sonuca götüren işler yapmak adına mahallelimizin teveccühü ile muhtar adaylığımızı açıkladık, halkımızdan bizi desteklemesini ve eğer halkımız bizi seçer ve görev verirse tecrübeli ve dinamik ekibimiz ile birlikte, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızı resmiyete döküp daha hızlı ve sonuca götüreceğiz" dedi.

Öte yandan adaylığını açıklayan Amir Alanoğlu, Palu doğumlu olup ilk, orta ve yüksek öğrenimini Elazığ'da tamamladı. 23 yıldan beri ise Elazığ Belediye çarşısında esnaflık yapıyor.

'Güneykentlilerin Desteğini Bekliyorum'